palvelut

Hoitopaketit

Hemmottelupaketit

 

Hemmottelupaketti 1
Kasvohoito & Hartia,- niska,- selkähieronta 90min/100€ (hoito alkaa selän hieronnalla, jonka jälkeen kasvot puhdistetaan, kuoritaan, hierotaan. (Ei sisällä mekaanista puhdistusta.)
100€

Hemmottelupaketti 2
Täydellinen jalkahoito & Kasvohieronta 2h/110€ (sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta + kasvojen alkupuhdistus ja hieronta EI lakkausta!)
110€

Hemmottelupaketti 3
Kasvohoito, jalkahieronta ja parafiinihoito käsille 2h/125€ (sis. kasvohoito, jalkahieronta rentouttavalla jalkakylvyllä ja parafiinihoito käsille.)
125€

Hemmottelupaketti 4
Kasvo,-jalkahoitopaketti 3h 160€ Jalkahoito alkaa hemmottelevalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen poistetaan kovettumat sekä huolletaan kynnet ja kynsinauhat. Jalat kuoritaan, kynnet lakataan. Hoito päättyy rentouttavaan jalkahierontaan. Kasvohoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeidenukaan. Hoito sisältää sinulle sopivan ihonpuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan,naamio ja tehoseerumit. Hoitajamme auttavat sinua valitsemaan oikeanlaiset kotihoitotuotteet, jotta saat hoidoista parhaan tuloksen. Terveen ja hehkeä ihon ylläpitämiseksi suosittelemme kasvohoidossa käyntiä kerran kuukaudessa.
160€ 

Odottavan äidin hemmottelupaketti 1

Pikajalkahoito,hieronnalla ja  varpaankynsien lakkauksella. Kestovärit ripset + kulmat ja muotoilu.  105€

Odottavan äidin hemmottelupaketti 2
Hemmottelevakasvohoito Kestovärit ripset + kulmat ja kulmien muotoilu. 125€

Odottavan äidin hemmottelupaketti 3
Kainalot, sääret ja bikinialueen sokerointi (tarvittaessa brasilialainen sokerointi ) Pikajalkahoito,hieronnalla ja lakkauksella. Kestovärit ripset ja kulmat + muotoilu. 180€