palvelut

Kasvohoidot

Eko-Pharma

Kasvohoidot

 

Eko-Pharman Täydellinen kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat. Kesto max 90 min.
105€

Eko-Pharma Herkän ihonlinja
Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.
90€

Eko-Pharma Kosteuttava ja virkistävä kasvohoito
(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, tehoseerumi/ hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet)
85€

Eko-Pharman Tyrni anti-age hoito
Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokas anti-age kasvohoito aikuiselle iholle. (sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio, hoitovoide) Muista,varattaessasi ilmoita lisäpalvelut. Lisäpalvelut: * Kasvo-decolteehieronta 10€
75€

Eko – Pharman ihonpuhdistus Kasvohoito
(Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, kulmien muotoilun, naamion ja hoitovoiteen.) Muista,varattaessasi ilmoita lisäpalvelut. Lisäpalvelut: * Kasvo-decolteehieronta 10€
75€

Eko-Pharma erikoiskasvohoito
Ekopharma ph-kuorinta on AHA-happoihin eli hedelmähappoihin perustuva kemiallinen kuorinta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä ja akne arpia. Hoitoa suositellaan ottamaan sarjahoitona parhaan lopputuloksen saamiseksi. Jos kaipaat ihollesi piristystä (esim. juhlat tulossa), niin myös yksi hoitokerta saa ihosi loistamaan kirkkaana. Keskustele hoidon ajankohdasta kosmetologin kanssa.( Sis. Alkupuhdistus, ph-kuorinta, hieronta, naamio, tehoaineet ja loppuvoide)
100€

 

Ihonpuhdistukset

 

Nuorisoihonpuhdistus alle 18v
(sis.alkupuhdistus,kuorinta,mekaaninen ihonpuhdistus,naamio,loppuvoide.
70€

Mekaaninen ihonpuhdistus
Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.
75€

Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.
70€

 

Mikroneulaus

 

Mikroneulaus/kasvot
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
200€

Mikroneulaus kasvot ja kaula
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
240€

Mikroneulaus kasvot,kaula ja decoltee
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
260€

Kasvojen mikroneulaus ja happokuorinta
Jos haluat tehokkaita tuloksia ja nopeasti, tässä se on kasvojen mikroneulaus ja valittu happokuorinta. Hoito sisältää, puuduteen, neulauksen,happokuorinnan,naamion ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen,vältettävä kasvojen koskettelua seuraavat 6 tuntia. Ei aurinkoa, saunaa eikä hikiliikuntaa eikä myöskään meikkiä.Seuraavana päivänä voi jo laittaa meikkiä.
220€

 

 

DMK Entsyymiterapia

DMK Enstyymiterapia 1 / Tehdään aina ensinmäisellä kerralla.
Hoidot normalisoivat ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä. DMK-entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin.

Entsyyminaamioyhdistelmällä voidaan:

• vahvistaa kasvojen lihaksia asteittain

• kuntouttaa haurastuneita hiusverisuonia

• korjata ikääntymisen aiheuttamia muutoksia ihossa

• palauttaa iholle nouruuden hehkun

Ensyymiterapia-hoidot alkaen 145€, kysy lisää sarjahoidosta!

•Ihoanalyysi sekä henkilökohtainen hoitosuunnitelma koti-hoitoohjeineen.
145€

DMK Ensyymiterapia 2+3
DMK-entsyymihoidot Täsmähoitoa haasteelliselle iholle. Kasviraaka-aineista kehitetyt tuotteet ja räätälöity hoito-ohjelma tarjoavat tehokkaita tuloksia.

•Poistavat kuollutta ihosolukkoa

•Jälleenrakentavat ihoa

•Toimii kiinteyttäen ihoa

•Vahvistaen kollageenin tuotantoa

•Suojaavat ihoa

•Vähentää pieniä ja syviä juonteita

•Liikapigmentoituminen

•Aknen hoitoon •Arvet

•Laajentuneet ihohuokoset
155€

Dmk Esikuorinta ja Enstyymiterapia
DMK hoito Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, entsyyminaamion, vitamiinit, tehoaineet ja loppuvoiteen. Entsyymihoito parantaa ihon toimivuutta. Se hävittää kuolleita soluja ja puhdistaa ihon alle jääneitä epäpuhtauksia. Tämä puolestaan tuo soluille elintärkeitä ravinteita ja happea uudistumiseen. Entsyymiterapia stimuloi kollageenin tuotantoa ja palauttaa ihon rakenteellista kestävyyttä. Toimii ihoa kiinteyttäen. Sopii hyvin kaikenlaisiin iho-ongelmiin, kuten ikääntyvään ihoon, auringon aiheuttamiin vaurioihin, atooppisen ihoon, akneen, rosaceaan sekä pigmenttimuutoksiin.
165€

Dmk Ravinnehoidot/ Puhdistushoito

105€

Dmk Ravinnehoito/ Akne

105€

Dmk Ravinnehoito/ Biogen C stressaantuneen ihon hoito

105€

Dmk Ravinnehoito/ Pigmenttiä säätelevä hoito

105€

Erikoiskasvohoidot

 

BioPlasma kasvohoito
KOSTEUTTAVA BIOPLASMA-KASVOHOITO Kosteuttava Bioplasma -kasvohoito on täydellinen valinta, kun haluat hoidoltasi sekä tehoa että ylellistä hemmottelua. TEHOKASTA HEMMOTTELUA BIOPLASMALLA Bioplasma kutsuu sinua uskomattoman ylelliseen ja silti poikkeuksellisen tehokkaaseen hemmotteluun. Hoito taistelee tehokkaasti kymmentä ikääntymisen merkkiä vastaan, joita ovat rypyt, laajentuneet ihohuokoset, ahavoitunut iho, kuivuus, läikät, samea iho, värimuutokset, punaisuus, elastisuuden muutokset, sekä finnit ja mustapäät. Hoidon teho perustuu puhdistaviin ja kirkastaviin hedelmähappoihin, jotka kuljettavat tehoaineet syvälle ihoon. Ohrasta saatava Azelaic -happo puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Oleuropein saadaan oliivin lehdistä ja voimakkaana antioksidanttina se auttaa taistelussa ikääntymistä vastaan sekä kehittää samalla soluille energiaa. KIHELMÖINTIÄ JA LEMPEÄÄ HIERONTAA
125€

Luminous Lift-kasvohoito
Luminous Lift on erityislaatuinen, lääketieteen inspiroima kasvohoito. Se on verrattavissa mikrohionnan tehoon ilman epämiellyttäviä allergisia ärsykkeitä. Tuloksena on kirkkaampi, kuulaampi ja liftaavampi iho. Suositellaan paksuuntuneelle, samealle ja elottomalle iholle, jossa havaittavissa epätasaisuuksia, värivirheitä, ikääntymisen merkkejä sekä aknearpia. Suositus: kerran viikossa viiden viikon ajan. Kuukauden tauko ja tarvittaessa ylläpitohoitoa. 5 x sarjahoito 520€
120€

Sublime Skin Active Lift
Ikääntymistä hidastava, kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille ja kaulalle. Palauttaa ihon täyteläisyyden. Hoidon tehokuudesta vastaa innatiivinen kaksifaasinen peel-off naamio. Suositellaan: Uurteiselle iholle, joka on menettänyt kiinteyttä ja täyteläisyyttä. Ravitsee, heleyttää, kiinteyttää, stimuloi kolmitehoista vaikutusta, joka kohottaa ja täyteläistää kasvojen muotoja. Uurteet pehmenevät ja madaltuvat.

 

Mesoterapia
Mesoterapia on yksi tehokkaimmista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista anti-age hoidoista, joka kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä ja ihon sävyä. Mesoterapia ei vaikuta kasvojen ulkomuotoon tai kasvonpiirteisiin kuten täyteainehoidot, vaan sen tehtävänä on ihon laadun parantaminen. Mesoterapiassa käytettävät mesoterapialiuokset sisältävät mm. hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Vaikuttavat aineet stimuloivat ihosolujen uudistumista ja hoito parantaa ihon laatua lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Sarjahoitona 4x 650€ 3x 500€
220€

Timanttihionta

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito. Sen avulla voidaan vaikuttaa erityypppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidosta – 3-6 kertaa 1-2 viikon välein, mutta jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttihoitopäihin sekä säädettävään alipaineimuun. Näin voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle/hoitoalueelle sopiva teho. Hionnalla poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja kireyden/nipistelyn tunnetta iholla. Hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää tehokkaasti kosteuttavia kotihoitotuotteita. Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Tätä hoitoa ei suositella myöskään ennen aurinkolomamatkaa, koska iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle ja mahdollisen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu. Hoidon jälkeen on vältettävä aurinko- tai solariumaltistusta noin yhden viikon ajan. Mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, iho on suojattava korkealla +50 suojakertoimella. Huomioithan myös, että jos kasvoille on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintään kuukausi aikaa ennen timanttimikrohiontaa. Hoitoa ei myöskään tehdä, jos sinulla on tai on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys mm. akne- tai kortisonilääkitys. Hoitoalueella olevat aktiiviset tulehdukset (mm. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) sekä psoriasis ovat myös este hoidolle.
75€

Kemialliset kuorinnat

 

Kemialliset kuorinnat/Anti-Age Tehokas
Erittäin tehokas anti-age kuorinta. Tasoittaa ryppyjä, kirkastaa ihoa.
98€

Glykoolihappokuorinta
Kosteuttaa, vaalentaa ja nuorentaa ihoa. (Mekaaninen ihonpuhdistuksen hoidon yhteydessä 15€!)
145€

Mantelihappokuorinta
Hoitaa pigmenttivaurioita, couperosaa, rosaceaa sekä nuorentaa ja vahvistaa ihoa.
125€

Mantelihappokuorinta yhdistettynä Safiiriikuorintaan
Tehokas Safiirikuorinta ja Mantelihappokuorinta
150€

Skin Care Line – kemiallinen kuorinta
Ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen, uudistamiseen, kosteuttamiseen sekä ongelmaihon hoitoon. (Sopii erinomaisesti, akneen, ruusufinniin, kuivalle iholle , auringon aiheuttamille vammoille, couperosa, suuret ihohuokoset)
155€

Gigi Ester- C Mantelihappo 

C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Ester c-hoito sisältää runsaasti tehokkaasti imeytyvää C-vitamiinia ja mantelihappoa, jotka yhdessä aktivoivat ihon toimintaa. Ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä sekä ihon pigmenttimuutoksia. Iho säilyttää elastisuutensa ja elinvoimaisen kimmoistuunsa. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Hoidot soveltuvat naisille ja miehille.
125€

Gigi Ester- C Coctailhappokuorinta  

Erittäin tehokas, hellävarainen ja turvallinen coctailhappo. Hoito virkistää ihoa, parantaa ihon sävyä (vaalentava vaikutus) ja tasoittaa ihon pintaa (mm. aknearvoja). Ihon kunto palautuu intensiivisesti stressin jälkeen. Hoito sopii kaiken ikäisille ja antaa iholle raikkaan sekä säteilevän ilmeen heti hoidon jälkeen. Hoito ennalta ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä; pigmentti muutoksia, Couperosaa, aknea, tasoittaa ihon pintaa, vaalentaa ja tasoittaa tehokkaasti ihon sävyä, intensiivinen ihon palauttaminen. Hoidon kesto max.75min Voidaan käyttää myös mikroneulauksen yhteydessä. Hoidot soveltuvat naisille ja miehille.
135€

 

Täältä pääset Retipalm verkkokauppaan ostoksille. Koodilla ” BBCARITA ” saat 5 % alennuksen.

RETIPALM vitamiinikasvohoito

RETIPALMPOWER
Joka rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan sisältäen kuorintaa ja tehoaineiden imeytystä. Vaihtoehtoisesti lyhyt laitehoito (ultaääni) tai nopea ihonpuhdistus, naamio, loppuvoide.Tiesitkö, että Medical Spa- kasvohoidolla saa tuloksia myös hankalan ihon hoidossa.Hoidossa käytetään tehokkaan, ihoa monipuolisesti ravitsevan saksalaisen retipalm derma cosmetics- sarjan tuotteita. Hoidot perustuvat vitamiinien imeyttämiseen solutasolla – erityisesti A-vitamiini (retinolit) ovat suuressa roolissa.Kasvohoidot räätälöidään juuri sinun ihollesi sopivaksi. Hoito suunnitellaan sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kosmetologi arvio ihosi kunnon ja määrittelee sopivan hoidon. Voit varata hoitoajan sinun aikatauluusi sopivaksi, joko 60min, 1h 30 min tai 1h 45min.
90€

RETIPALM MEDICAL SPA-kasvohoito
Joka rakenetaan ihon tarpeiden mukaan sisältäen kuorinnan,ihonpuhdistus ja / tai ultraääni Tehoaineiden imeytystä, naamion ja hieronnan kasvoille ja niskahartiaseudun alueelle.Hoidossa käytetään tehokkaan, ihoa monipuolisesti ravitsevan saksalaisen retipalm derma cosmetics- sarjan tuotteita. Hoidot perustuvat vitamiinien imeyttämiseen solutasolla – erityisesti A-vitamiini (retinolit) ovat suuressa roolissa. .Tiesitkö, että Medical Spa- kasvohoidolla saa tuloksia myös hankalan ihon hoidossa
125€

 

Retipalm-kasvohoidot
Retipalm-kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia asiakas näkee
heti hoitopediltä noustessa. Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien
vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat tehokkaat tulokset. Tuloksia
hyvin vaativalle iholle esim. atooppinen ihottuma, psoriasis, akne, couperosa,
ruusufinni. Tehokkaat hoidot ikääntyvälle iholle, jossa pigmenttimuutoksia ja iho
on veltostunut sekä ryppyinen. Hoidot kaikenikäisille ja erilaisiin
iho-ongelmiin.
Kasvohoidot ovat Medical Spa- tyyppisiä eli niissä yhdistyy
teho ja hemmottelu samanaikaisesti. Hoidot sisältävätkin paljon
hierontaa. Hoitojen teho perustuu aineiden
vaikuttavuuteen pintaa syvemmällä tyvisolukerroksessa asti
vaikuttaen ihon omaan
solu-uudistukseen. Vaikuttavat aineet imeytetään
ihosoluihin ja talirauhasiin vaikuttaen ihon toimintaan –
säädellen esim. talirauhasen toimintaa tai kuroen
veltostunutta ihon tukiverkostoa takaisin yhteen.
Couperoottinen iho vahvistuu sillä vitamiinit pääsevät
tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämää.

Retipalm-tuotteet eivät sisällä allergisoivia ainesosia, kuten eläinperäisiä
ainesosia, synteettisiä väriaineita, kemiallisia säilöntäaineita, synteettisiä
hajusteita ja mineraaliöljyjä. Tästä syystä ne saavat nopeasti aikaan näkyviä
tuloksia ja sopivat lähes kaikille. Suuren suosion saavuttaneet retipalm-tuotteet
valmistetaan Saksassa heidän omassa tehtaassaan tyhjiölaitteilla. Retipalm
derma cosmetic® tarjoaa sinulle juuri oikeanlaiset ihonhoitotuotteet, joilla
ihostasi tulee terve.
retipalm-ihonhoitotuotteet eivät sisällä:
• parafiineja/mineraaliöljyjä (ihoa tukkivia kalvonmuodostajia)
• synteettisiä väriaineita (väri tulee luonnostaan raaka-aineesta)
• synteettisiä hajusteita (tuoksu tulee luonnostaan raaka-aineesta ja on
miellyttävä)
• haitallisia säilöntäaineita ( tyhjiöpakkauksen ansiosta säilöntäaineet voidaan
jättää minimiin)
• eläinperäisiä ainesosia (kuten lanoliini ym.)

Laadukkaat retipalm derma cosmetic® -tuotteet takaavat ihonhoidon, joka sopii
juuri sinun ihosi yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja tekevät
ihosta miellyttävän tuntuisen.
retipalm – jokaiselle ikäpolvelle.