palvelut

Kasvohoidot

Eko-Pharma

Kasvohoidot

 

Eko-Pharman Täydellinen kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat. Kesto max 90 min.
105€

Eko-Pharma Herkän ihonlinja
Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.
90€

Eko-Pharma Kosteuttava ja virkistävä kasvohoito
(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, tehoseerumi/ hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet)
85€

Eko-Pharman Tyrni anti-age hoito
Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokas anti-age kasvohoito aikuiselle iholle. (sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio, hoitovoide) Muista,varattaessasi ilmoita lisäpalvelut. Lisäpalvelut: * Kasvo-decolteehieronta 10€
75€

Eko – Pharman ihonpuhdistus Kasvohoito
(Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, kulmien muotoilun, naamion ja hoitovoiteen.) Muista,varattaessasi ilmoita lisäpalvelut. Lisäpalvelut: * Kasvo-decolteehieronta 10€
75€

Eko-Pharma erikoiskasvohoito
Ekopharma ph-kuorinta on AHA-happoihin eli hedelmähappoihin perustuva kemiallinen kuorinta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä ja akne arpia. Hoitoa suositellaan ottamaan sarjahoitona parhaan lopputuloksen saamiseksi. Jos kaipaat ihollesi piristystä (esim. juhlat tulossa), niin myös yksi hoitokerta saa ihosi loistamaan kirkkaana. Keskustele hoidon ajankohdasta kosmetologin kanssa.( Sis. Alkupuhdistus, ph-kuorinta, hieronta, naamio, tehoaineet ja loppuvoide)
100€

 

Ihonpuhdistukset

 

Nuorisoihonpuhdistus alle 18v
(sis.alkupuhdistus,kuorinta,mekaaninen ihonpuhdistus,naamio,loppuvoide.
70€

Mekaaninen ihonpuhdistus
Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.
75€

Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.
70€

 

Mikroneulaus

 

Mikroneulaus/kasvot
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
200€

Mikroneulaus kasvot ja kaula
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
240€

Mikroneulaus kasvot,kaula ja decoltee
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
260€

Kasvojen mikroneulaus ja happokuorinta
Jos haluat tehokkaita tuloksia ja nopeasti, tässä se on kasvojen mikroneulaus ja valittu happokuorinta. Hoito sisältää, puuduteen, neulauksen,happokuorinnan,naamion ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen,vältettävä kasvojen koskettelua seuraavat 6 tuntia. Ei aurinkoa, saunaa eikä hikiliikuntaa eikä myöskään meikkiä.Seuraavana päivänä voi jo laittaa meikkiä.
220€

 

 

DMK Entsyymiterapia

DMK Enstyymiterapia 1 / Tehdään aina ensinmäisellä kerralla.
Hoidot normalisoivat ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä. DMK-entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin.

Entsyyminaamioyhdistelmällä voidaan:

• vahvistaa kasvojen lihaksia asteittain

• kuntouttaa haurastuneita hiusverisuonia

• korjata ikääntymisen aiheuttamia muutoksia ihossa

• palauttaa iholle nouruuden hehkun

Ensyymiterapia-hoidot alkaen 145€, kysy lisää sarjahoidosta!

•Ihoanalyysi sekä henkilökohtainen hoitosuunnitelma koti-hoitoohjeineen.
145€

DMK Ensyymiterapia 2+3
DMK-entsyymihoidot Täsmähoitoa haasteelliselle iholle. Kasviraaka-aineista kehitetyt tuotteet ja räätälöity hoito-ohjelma tarjoavat tehokkaita tuloksia.

•Poistavat kuollutta ihosolukkoa

•Jälleenrakentavat ihoa

•Toimii kiinteyttäen ihoa

•Vahvistaen kollageenin tuotantoa

•Suojaavat ihoa

•Vähentää pieniä ja syviä juonteita

•Liikapigmentoituminen

•Aknen hoitoon •Arvet

•Laajentuneet ihohuokoset
155€

Dmk Esikuorinta ja Enstyymiterapia
DMK hoito Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, entsyyminaamion, vitamiinit, tehoaineet ja loppuvoiteen. Entsyymihoito parantaa ihon toimivuutta. Se hävittää kuolleita soluja ja puhdistaa ihon alle jääneitä epäpuhtauksia. Tämä puolestaan tuo soluille elintärkeitä ravinteita ja happea uudistumiseen. Entsyymiterapia stimuloi kollageenin tuotantoa ja palauttaa ihon rakenteellista kestävyyttä. Toimii ihoa kiinteyttäen. Sopii hyvin kaikenlaisiin iho-ongelmiin, kuten ikääntyvään ihoon, auringon aiheuttamiin vaurioihin, atooppisen ihoon, akneen, rosaceaan sekä pigmenttimuutoksiin.
165€

Dmk Ravinnehoidot/ Puhdistushoito

105€

Dmk Ravinnehoito/ Akne

105€

Dmk Ravinnehoito/ Biogen C stressaantuneen ihon hoito

105€

Dmk Ravinnehoito/ Pigmenttiä säätelevä hoito

105€

Erikoiskasvohoidot

 

BioPlasma kasvohoito
KOSTEUTTAVA BIOPLASMA-KASVOHOITO Kosteuttava Bioplasma -kasvohoito on täydellinen valinta, kun haluat hoidoltasi sekä tehoa että ylellistä hemmottelua. TEHOKASTA HEMMOTTELUA BIOPLASMALLA Bioplasma kutsuu sinua uskomattoman ylelliseen ja silti poikkeuksellisen tehokkaaseen hemmotteluun. Hoito taistelee tehokkaasti kymmentä ikääntymisen merkkiä vastaan, joita ovat rypyt, laajentuneet ihohuokoset, ahavoitunut iho, kuivuus, läikät, samea iho, värimuutokset, punaisuus, elastisuuden muutokset, sekä finnit ja mustapäät. Hoidon teho perustuu puhdistaviin ja kirkastaviin hedelmähappoihin, jotka kuljettavat tehoaineet syvälle ihoon. Ohrasta saatava Azelaic -happo puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Oleuropein saadaan oliivin lehdistä ja voimakkaana antioksidanttina se auttaa taistelussa ikääntymistä vastaan sekä kehittää samalla soluille energiaa. KIHELMÖINTIÄ JA LEMPEÄÄ HIERONTAA
125€

Luminous Lift-kasvohoito
Luminous Lift on erityislaatuinen, lääketieteen inspiroima kasvohoito. Se on verrattavissa mikrohionnan tehoon ilman epämiellyttäviä allergisia ärsykkeitä. Tuloksena on kirkkaampi, kuulaampi ja liftaavampi iho. Suositellaan paksuuntuneelle, samealle ja elottomalle iholle, jossa havaittavissa epätasaisuuksia, värivirheitä, ikääntymisen merkkejä sekä aknearpia. Suositus: kerran viikossa viiden viikon ajan. Kuukauden tauko ja tarvittaessa ylläpitohoitoa. 5 x sarjahoito 520€
120€

Sublime Skin Active Lift
Ikääntymistä hidastava, kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille ja kaulalle. Palauttaa ihon täyteläisyyden. Hoidon tehokuudesta vastaa innatiivinen kaksifaasinen peel-off naamio. Suositellaan: Uurteiselle iholle, joka on menettänyt kiinteyttä ja täyteläisyyttä. Ravitsee, heleyttää, kiinteyttää, stimuloi kolmitehoista vaikutusta, joka kohottaa ja täyteläistää kasvojen muotoja. Uurteet pehmenevät ja madaltuvat.

Skinboosterhoito
Skinbooster-toimenpide on injektiohoito, jolla kirkastetaan ja heleytetään ihoa, parannetaan ihon kimmoisuutta ja vähennetään ryppyjä. Skinboosterit eivät ole täyteaineita: niiden sisältämä hyaluronihappo on stabiloimatonta (”vapaata”) ja se leviää laajoille alueille. Skinboostereiden teho perustuu hyaluronihapon kykyyn sitoa vettä itseensä. Kolmen kerran sarjahoito pitää ihon nuorekkaana jopa kahden vuoden ajan. Tarvittaessa sarjahoidon tehoa voidaan boostata yhdellä touch-up-hoidolla.
275€

Dual Injector neulaton liftaus
Hoidossa yhdistyvät neulaton mesoterapia ja RF (Radiofrekvenssihoito )Neulaton Mesoterapia on tällä hetkellä tunnetuin, miellyttävin ja suosituin vaihtoehto kiinteyttävälle injektiohoidolle. Vaikutukset ovat samat kuin injektiohoidossa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia kuten kipua ja mustelmia. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja sillä ei ole ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Neulatonta Mesoterapiaa suositellaan erityisesti henkilöille, jotka etsivät holistista vaihtoehtoa neulahoidoille. Radiofrekvenssin ja elektroporaation yhteistuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut tasoittuvat. Radiofrekvenssin teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon luontaista kollageenin muodostusta. Samalla se kutistaa jo veltostuneita kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Elektroporaatio puolestaan aiheuttaa solukalvojen väleihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia reikiä, joiden kautta tehoaineet imeytyvät soluihin, jolloin entsyymitoimita aktivoituu. Imeytyminen on jopa 2000 kertaa voimakkaampaa kuin muilla hoitomenetelmillä. Radiofrekvenssi on tehokas myös silmänympärysihon kiinteyttäjänä. Se vaikuttaa ryppyihin silmän sivuilla ja alla sekä tummin silmänalusiin ja silmäpusseihin.
160€

Mesoterapia
Mesoterapia on yksi tehokkaimmista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista anti-age hoidoista, joka kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä ja ihon sävyä. Mesoterapia ei vaikuta kasvojen ulkomuotoon tai kasvonpiirteisiin kuten täyteainehoidot, vaan sen tehtävänä on ihon laadun parantaminen. Mesoterapiassa käytettävät mesoterapialiuokset sisältävät mm. hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Vaikuttavat aineet stimuloivat ihosolujen uudistumista ja hoito parantaa ihon laatua lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Sarjahoitona 4x 650€ 3x 500€
220€

 

 

 

Kemialliset kuorinnat

 

Kemialliset kuorinnat/Anti-Age Tehokas
Erittäin tehokas anti-age kuorinta. Tasoittaa ryppyjä, kirkastaa ihoa.
98€

Glykoolihappokuorinta
Kosteuttaa, vaalentaa ja nuorentaa ihoa. (Mekaaninen ihonpuhdistuksen hoidon yhteydessä 15€!)
145€

Mantelihappokuorinta
Hoitaa pigmenttivaurioita, couperosaa, rosaceaa sekä nuorentaa ja vahvistaa ihoa.
125€

Mantelihappokuorinta yhdistettynä Safiiriikuorintaan
Tehokas Safiirikuorinta ja Mantelihappokuorinta
150€

Skin Care Line – kemiallinen kuorinta
Ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen, uudistamiseen, kosteuttamiseen sekä ongelmaihon hoitoon. (Sopii erinomaisesti, akneen, ruusufinniin, kuivalle iholle , auringon aiheuttamille vammoille, couperosa, suuret ihohuokoset)
155€