palvelut

Kasvohoidot

Eko-Pharma

Kasvohoidot

 

Eko-Pharman Täydellinen kasvohoito
Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat. Kesto max 90 min.
108€

Eko-Pharma Herkän ihonlinja
Alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat.
95€

Eko-Pharma Kosteuttava ja virkistävä kasvohoito
(Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, tehoseerumi/ hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet)
88€

Eko-Pharman Tyrni anti-age hoito
Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokas anti-age kasvohoito aikuiselle iholle. (sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio, hoitovoide) Muista,varattaessasi ilmoita lisäpalvelut. Lisäpalvelut: * Kasvo-decolteehieronta 10€
78€

Eko – Pharman ihonpuhdistus Kasvohoito
(Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, kulmien muotoilun, naamion ja hoitovoiteen.) Muista,varattaessasi ilmoita lisäpalvelut. Lisäpalvelut: * Kasvo-decolteehieronta 10€
68€

Eko-Pharma erikoiskasvohoito
Ekopharma ph-kuorinta on AHA-happoihin eli hedelmähappoihin perustuva kemiallinen kuorinta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä ja akne arpia. Hoitoa suositellaan ottamaan sarjahoitona parhaan lopputuloksen saamiseksi. Jos kaipaat ihollesi piristystä (esim. juhlat tulossa), niin myös yksi hoitokerta saa ihosi loistamaan kirkkaana. Keskustele hoidon ajankohdasta kosmetologin kanssa.( Sis. Alkupuhdistus, ph-kuorinta, hieronta, naamio, tehoaineet ja loppuvoide)
100€

 

Ihonpuhdistukset & Kasvohoidot

 

 

Nuorisoihonpuhdistus

Nuorten ihonpuhdistus on tarkoitettu alle 18 vuotiaille nuorille. Hoidon aikana on tarkoituksena käydä läpi nuoren ihonhoito tottumuksia ja keskustella ihonhoitoon liittyvistä kysymyksistä. Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen- tai ultraääni puhdistus, naamio ja loppuvoide.

68€

Retipalm ihonpuhdistus

Retipalmin ihonpuhdistushoitoon kuuluu halutessasi joko ultraääni- tai mekaaninen puhdistus. Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Ultraäänipuhdistus nostaa talia pintaan kivuttomasti ultraäänivärähtelyn avulla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni/ mekaaninen puhdistus , kasvo- ja decolteehieronnan, kasvonaamion ja loppuvoiteet.

75€

Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.
70€

Kaulan ja decolteenhoito 

Kuorinta, kevythieronta, naamio ja loppuvoiteet. Monille naisille dekolteesta voi tulla iän myötä ongelma-alue. Suojaamattomasta tai hoitamattomasta ihosta tulee ryppyinen, juonteet syvenevät ja kaula veltto. Ennaltaehkäisy on aina parempi kuin vahinkojen korjaaminen.

45€

Kasvohierota/ lymfa

Kasvolymfa on hoito jolla pyritään lymfa-eli imunestekierron edistämiseen Lymfahoito poistaa turvotusta, parantaa ihon väriä ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa toimii siis myös ”detox-hoitona” Kasvolymfa on erinomainen antiage-hoito ikääntyvälle iholle ja soveltuu myös couperosa-iholle. toimii siis myös ”detox-hoitona” Kasvolymfa on erinomainen antiage-hoito ikääntyvälle iholle ja soveltuu myös couperosa-iholle. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, lymfa hieronnan, naamion ja kosteusvoiteen. Pelkkä hieronta 50€/Muista mainita varatessasi lisätietoihin.

65€

 

Mikroneulaus

 

Mikroneulaus/kasvot
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
200€

Mikroneulaus kasvot ja kaula
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
240€

Mikroneulaus kasvot,kaula ja decoltee
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
260€

Kasvojen mikroneulaus ja happokuorinta
Jos haluat tehokkaita tuloksia ja nopeasti, tässä se on kasvojen mikroneulaus ja valittu happokuorinta. Hoito sisältää, puuduteen, neulauksen,happokuorinnan,naamion ja loppuvoiteen. Hoidon jälkeen,vältettävä kasvojen koskettelua seuraavat 6 tuntia. Ei aurinkoa, saunaa eikä hikiliikuntaa eikä myöskään meikkiä.Seuraavana päivänä voi jo laittaa meikkiä.
220€

 

 

Kasvohoidot

 

Mesoterapia
Mesoterapia on yksi tehokkaimmista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista anti-age hoidoista, joka kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä ja ihon sävyä. Mesoterapia ei vaikuta kasvojen ulkomuotoon tai kasvonpiirteisiin kuten täyteainehoidot, vaan sen tehtävänä on ihon laadun parantaminen. Mesoterapiassa käytettävät mesoterapialiuokset sisältävät mm. hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Vaikuttavat aineet stimuloivat ihosolujen uudistumista ja hoito parantaa ihon laatua lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Sarjahoitona 4x 650€ 3x 500€
220€

Timanttihionta

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito. Sen avulla voidaan vaikuttaa erityypppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidosta – 3-6 kertaa 1-2 viikon välein, mutta jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

Hoito on kivuton.

75€

Kemialliset kuorinnat

 

Kemialliset kuorinnat/Anti-Age Tehokas
Erittäin tehokas anti-age kuorinta. Tasoittaa ryppyjä, kirkastaa ihoa.
98€

Glykoolihappokuorinta
Kosteuttaa, vaalentaa ja nuorentaa ihoa. (Mekaaninen ihonpuhdistuksen hoidon yhteydessä 15€!)
145€

Mantelihappokuorinta
Hoitaa pigmenttivaurioita, couperosaa, rosaceaa sekä nuorentaa ja vahvistaa ihoa.
125€

Mantelihappokuorinta yhdistettynä Safiiriikuorintaan
Tehokas Safiirikuorinta ja Mantelihappokuorinta
150€

Skin Care Line – kemiallinen kuorinta
Ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen, uudistamiseen, kosteuttamiseen sekä ongelmaihon hoitoon. (Sopii erinomaisesti, akneen, ruusufinniin, kuivalle iholle , auringon aiheuttamille vammoille, couperosa, suuret ihohuokoset)
155€

Gigi Ester- C Mantelihappo 

C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Ester c-hoito sisältää runsaasti tehokkaasti imeytyvää C-vitamiinia ja mantelihappoa, jotka yhdessä aktivoivat ihon toimintaa. Ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä sekä ihon pigmenttimuutoksia. Iho säilyttää elastisuutensa ja elinvoimaisen kimmoistuunsa. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Hoidot soveltuvat naisille ja miehille.
125€

Gigi Ester- C Coctailhappokuorinta  

Erittäin tehokas, hellävarainen ja turvallinen coctailhappo. Hoito virkistää ihoa, parantaa ihon sävyä (vaalentava vaikutus) ja tasoittaa ihon pintaa (mm. aknearvoja). Ihon kunto palautuu intensiivisesti stressin jälkeen. Hoito sopii kaiken ikäisille ja antaa iholle raikkaan sekä säteilevän ilmeen heti hoidon jälkeen. Hoito ennalta ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä; pigmentti muutoksia, Couperosaa, aknea, tasoittaa ihon pintaa, vaalentaa ja tasoittaa tehokkaasti ihon sävyä, intensiivinen ihon palauttaminen. Hoidon kesto max.75min Voidaan käyttää myös mikroneulauksen yhteydessä. Hoidot soveltuvat naisille ja miehille.
135€

 

RETIPALM vitamiinikasvohoito

Retipalm Vitamin Classic 

kasvohoidossa imeytetään erityisellä biologisella menetelmällä korkeita vitamiinipitoisuuksia ihon syvimpiin kerroksiin, jopa tyvisolukerrokseen asti ilman neuloja tai laitteita. Mikäli halutaan saada tuloksia täytyy meidän saada tehoaineet tyvisolukerrokseen asti, jossa solu-uudistus tapahtuu. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo tuloksia; upeaa hehkua, kirkkautta, kiinteyttä ja tasaisempi ihon väri. Räätälöidään asiakkaan ihon ja toiveiden mukaisesti. Sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen, soluaktivoinnin, vitamiinien imeytyksen, tehohieronnan kasvoille ja erikoisnaamion, loppuvoiteet. Retipalm kasvohoidossa yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti ja se on monien tuntemuksien elämys, joka kannattaa kokea! Retipalm -sarja pohjautuu A-vitamiinin muotoihin eri pitoisuuksissa (retinolit) Ne sisältävät myös mm. mietoja hedelmähappoja, C- ja E-vitamiineja, beetakaroteenia sekä erilaisia peptidejä (proteiinit). Tuotteista on jätetty pois allergiaa aiheuttavat säilöntäaineet ja kemikaalit, joten ne sopivat herkemmällekin iholle. Hoidot ovat kaikenikäisille ja sopivat monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin, ovat tehokkaita myös ikääntyvälle iholle.

Hoidot sopivat naisille ja miehille! 125€/90min

Retipalm Vitamin Sensitive/ Sopii kaikille ihotyypeille!

Joka rakenetaan ihon tarpeiden ja asiakaan toiveiden mukaan. Sisältäen, kuorinnan tarvittaessa,ihonpuhdistus / tai ultraääni, tehoaineiden imeytystä,erikoisnaamion ja hieronnan. . Hoidot sopivat naisille ja miehille.

145€/90 min

Retipalmin ihonpuhdistushoito

Hintaan kuuluu halutessaan joko ultraäänipuhdistus tai mekaaninen ihonpuhdistus. Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultaräänipuhdistus nostaa talia pintaan kivuttomasti ultraäänivärähtelyn avulla myös mustapäät ja ihon epäpuhtaudet saadaan poistettua ultraääntä apuna käyttäen. Mekaanisessa puhdistuksessa epäpuhtaudet poistetaan komedorautaa apuna käyttäen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitteellisen- ja tai mekaanisen puhdistuksen, kasvo- ja decolteehieronnan, kasvonaamion ja loppuvoiteet. Retipalm -sarja pohjautuu A-vitamiinin muotoihin eri pitoisuuksissa (retinolit) Ne sisältävät myös mm. mietoja hedelmähappoja, C- ja E-vitamiineja, beetakaroteenia sekä erilaisia peptidejä (proteiinit). Tuotteista on jätetty pois allergiaa aiheuttavat säilöntäaineet ja kemikaalit, joten ne sopivat herkemmällekin iholle. Hoidot ovat kaikenikäisille ja sopivat monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin, niin naisille kuin miehille.

75€/75min

Retipalm power / sopii kaikille ihotyypeille
Joka rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan sisältäen kuorintaa ja tehoaineiden imeytystä. Vaihtoehtoisesti lyhyt laitehoito (ultaääni) tai nopea ihonpuhdistus, naamio, loppuvoide.Tiesitkö, että Medical Spa- kasvohoidolla saa tuloksia myös hankalan ihon hoidossa.Hoidossa käytetään tehokkaan, ihoa monipuolisesti ravitsevan saksalaisen retipalm derma cosmetics- sarjan tuotteita. Hoidot perustuvat vitamiinien imeyttämiseen solutasolla – erityisesti A-vitamiini (retinolit) ovat suuressa roolissa.Kasvohoidot räätälöidään juuri sinun ihollesi sopivaksi. Hoito suunnitellaan sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.  60min /108€

Retipalm medical Spa-kasvohoito
Joka rakenetaan ihon tarpeiden mukaan sisältäen kuorinnan,ihonpuhdistus ja / tai ultraääni Tehoaineiden imeytystä, naamion ja hieronnan kasvoille ja niskahartiaseudun alueelle.Hoidossa käytetään tehokkaan, ihoa monipuolisesti ravitsevan saksalaisen retipalm derma cosmetics- sarjan tuotteita. Hoidot perustuvat vitamiinien imeyttämiseen solutasolla – erityisesti A-vitamiini (retinolit) ovat suuressa roolissa. .Tiesitkö, että Medical Spa- kasvohoidolla saa tuloksia myös hankalan ihon hoidossa 125€

 

Medical Spa kasvohoitopaketti. Kolme hoitoa ja kolme hoitotuotetta. 460€

Retipalmin kasvohoitopaketti on tarkoitettu ihmiselle joka haluaa pitää huolta itsestään ja lähteä ihonhoitomatkalle kohti parempaa ihoa. Paketti sisältää kolme kasvohoitoa ja kolme normaali kokoista ihonhoito tuotetta. Retipalm-filosofia perustuu vitamiinien vaikutukseen/imeyttämiseen pintaa syvemmälle erityisen solubiologia-innovaation avulla. 1. Huolellinen puhdistus jotta iho saadaan puhtaaksi kaikista ihossa olleista tuotteista. 2. Ihon valmistelu hoitotuotteita varten. Kevyet hedelmähappo kasvovedet avaavat ihon vastaanottamaan hoito tuotteet. 3. Kuorinta. 4. Iho on valmis vastaan ottamaan vitamiinit. 5. Hieronta, naamio ja loppuvoide. Kasvohoidossa yhdistyy teho ja hemmottelu saman aikaisesti. Luonnollisiin kasviöljyihin on sidottu A-,C-,E-vitamiinit ja beetakaroteeni kolmessa eri pitoisuudessa tasapainoittamaan ihoa ja auttaakseen sitä toimimaan paremmin.

Hoidot soveltuvat naisille ja miehille.

Sopii kaikille ihotyypeille!

 

Retipalm-kasvohoidot
Retipalm-kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia asiakas näkee
heti hoitopediltä noustessa. Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien
vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat tehokkaat tulokset. Tuloksia
hyvin vaativalle iholle esim. atooppinen ihottuma, psoriasis, akne, couperosa,
ruusufinni. Tehokkaat hoidot ikääntyvälle iholle, jossa pigmenttimuutoksia ja iho
on veltostunut sekä ryppyinen. Hoidot kaikenikäisille ja erilaisiin
iho-ongelmiin.
Kasvohoidot ovat Medical Spa- tyyppisiä eli niissä yhdistyy
teho ja hemmottelu samanaikaisesti. Hoidot sisältävätkin paljon
hierontaa. Hoitojen teho perustuu aineiden
vaikuttavuuteen pintaa syvemmällä tyvisolukerroksessa asti
vaikuttaen ihon omaan
solu-uudistukseen. Vaikuttavat aineet imeytetään
ihosoluihin ja talirauhasiin vaikuttaen ihon toimintaan –
säädellen esim. talirauhasen toimintaa tai kuroen
veltostunutta ihon tukiverkostoa takaisin yhteen.
Couperoottinen iho vahvistuu sillä vitamiinit pääsevät
tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämää.

Retipalm-tuotteet eivät sisällä allergisoivia ainesosia, kuten eläinperäisiä
ainesosia, synteettisiä väriaineita, kemiallisia säilöntäaineita, synteettisiä
hajusteita ja mineraaliöljyjä. Tästä syystä ne saavat nopeasti aikaan näkyviä
tuloksia ja sopivat lähes kaikille. Suuren suosion saavuttaneet retipalm-tuotteet
valmistetaan Saksassa heidän omassa tehtaassaan tyhjiölaitteilla. Retipalm
derma cosmetic® tarjoaa sinulle juuri oikeanlaiset ihonhoitotuotteet, joilla
ihostasi tulee terve.
retipalm-ihonhoitotuotteet eivät sisällä:
• parafiineja/mineraaliöljyjä (ihoa tukkivia kalvonmuodostajia)
• synteettisiä väriaineita (väri tulee luonnostaan raaka-aineesta)
• synteettisiä hajusteita (tuoksu tulee luonnostaan raaka-aineesta ja on
miellyttävä)
• haitallisia säilöntäaineita ( tyhjiöpakkauksen ansiosta säilöntäaineet voidaan
jättää minimiin)
• eläinperäisiä ainesosia (kuten lanoliini ym.)

Laadukkaat retipalm derma cosmetic® -tuotteet takaavat ihonhoidon, joka sopii
juuri sinun ihosi yksilöllisiin tarpeisiin. Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja tekevät
ihosta miellyttävän tuntuisen.
retipalm – jokaiselle ikäpolvelle.